Jag ska gå igenom min topp tre över bästa lagen i NHL. Inte för att jag har några säsongsspel inne. Jag har slutat med långa spel för att jag alltid tycks förlora. Sedan är ju inte längre så sugen på att ha en massa pengar låsta i flera månader i sträck. Det senaste spelet jag hade som var ett långtidsspel var att LeBron James skulle stanna en säsong till i Miami Heat. Det spelet var på ett helt år. Och så förlorade jag spelet naturligtvis. Fatta vad förbannad jag var. Det var inga stora pengar som gick om intet. Men det är klart man blev less. Så nu är det inte långtidsspel. Nu går jag lite utanför ämnet. Bästa lagen i NHL var det som vi skulle snacka om här.

1. Chicago Blackhawks

Här har vi dem. Chicago Blackhawks bör vara favoriter att ta hem Stanley Cup den här säsongen. De ser bäst ut och jag tror på dem. Det är knappast att sticka ut hakan heller. Ganska många verkar tro på Blackhawks också.

2. Anaheim Ducks

Ett av mina favoritlag genom alla tider är Anaheim Ducks. Sedan Mighty Ducks och tiden då man samlade på hockeybilder så har det här laget fastnat lite mer än många andra.

3. New York Rangers

New York Rangers får komma först på tredjeplats. Jag gillar deras spelstil och sådär, men vet inte om jag tror på dem enda fram. De står ungefär i 10 gånger pengarna för att vinna Stanley Cup och enligt mig är det aningen snålt.

Jag vet att folk Montreal Canadiens, S:t Louis Blues och Minnesota Wilds borde varit med. Alla tycker olika och jag tror att min lista är rätt. Om du tror att din lista är rätt så skriv en kommentar. Eller starta en egen blogg och gå lös på vad du tycker och tänker så kommenterar jag där istället.